top of page

 Exposure Value 

Exposure Value is een 'fotografiehuis' dat in de eerste plaats een tentoon-stellingsruimte biedt voor fotografen die hen met hun uitgesproken visie en een sterk technisch portfolio hebben overtuigd. Zij zorgen voor een intieme donkere ruimte met ideale belichting om alle bezoekers optimaal van de tentoonstelling te laten genieten.

Het fotografiehuis bergt daarnaast ook de uitgelezen schatkamer van Yvons uitgebreide collectie fotomateriaal. Nikon, Kodak, Exacta,... Lenzen, lichtmeters, vintage verpakkingen, materiaal voor de donkere kamer... Het hart van menig fotoliefhebber zal alleen maar sneller slaan bij het (her)ontdekken van de analoge fotografie.

En de spreekwoordelijke 'kers op de taart'? Wat dacht je van een ontmoeting van gelijkgestemden? Het is immers niet alleen de plaats die er toe doet, maar ook de chemie die ontstaat tussen mensen met dezelfde interesse. Doe daar nog een knetterend haardvuur, een lekkere koffie of een streekbier bij, en je wil geen enkele tentoonstelling meer missen.

Omdat gedeelde passies nog leuker zijn!

Het enthousiaste team van
Exposure Value:
Yvon Poncelet en Kristien Terryn
bottom of page